ENNLBI

WATTILETE ADVOCATEN

Wattilete Advocaten bestaat sinds januari 2002 en is tot stand gebracht door de gebroeders J.G. Wattilete en M.O. Wattilete. Hiervoor was mr. J.G. Wattilete als vennoot verbonden aan advocatenkantoor Seegers & Wattilete. Mr. M.O. Wattilete was werkzaam voor advocatenkantoor Roethof te Arnhem. In 2006 is het kantoor versterkt met dr. mr. E. Tahitu.

Het kantoor kan worden aangemerkt als een algemene, sociale rechtspraktijk en houdt zich dagelijks bezig met diverse rechtsgebieden. Niet alleen particulieren maar ook ondernemers kunnen hier terecht met hun juridische problemen.

Wattilete Advocaten streeft er naar om werk van goede kwaliteit te leveren en koppelt die kwaliteit aan betrokkenheid met de cliënt. Onze missie is om onze cliënten de best mogelijke juridische kennis en expertise te leveren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de samenleving uit te dragen.

Het kantoor hanteert een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen. Of beter: te voorkomen. We zijn betrouwbaar en stipt in het uitvoeren van onze afspraken. U krijgt waar voor uw geld.

Onze advocaten spreken Spaans, Frans, Duits, Engels en Indonesisch.

Wattilete Advocaten is gevestigd aan de Achillesstraat 95-97 (hs) te Amsterdam. Het kantoor bevindt zich in een zijstraat ter hoogte van het Olympiaplein en op loopafstand van station Amsterdam Zuid/WTC.

Parkeergelegenheid (betaald) nabij het kantoor is geen enkel probleem. Per openbaar vervoer is het kantoor uitstekend te bereiken met bus 15 en tram 24 (halte Olympiaplein).